No Script

←  Back

Project Deliverables

Floor Plan Layout

This interior design endeavor seeks to establish a secure, nurturing, and imaginative environment tailored for Club Med’s young guests. The goal is to provide engaging activities and create a cozy atmosphere for socializing. Each space is meticulously crafted to foster social opportunities, yet thoughtfully incorporates tranquil corners for relaxation and enjoyment.

Strategically designed lounge steps not only provide flexible seating options but also optimize space utilization. These steps serve as a casual meeting place that seamlessly transforms into a cinema, adding versatility to the environment.

Concept Board

The overarching aesthetic captures the essence of tropical & artistic Phuket by incorporating wood materials against a vibrant backdrop. The use of natural wood fosters a cozy and inviting atmosphere, complemented by lively pop colors that infuse fun and energy.

As sustainability is important, I want to make use of old armchairs, repainting them and adding cushions to give them a fresh look.

 

3D Perspectives

The vibrant teen lounge boasts colorful hammocks suspended from the ceiling and unique seating options, creating an inviting space for teens to unwind and socialize. The lounge seating is a prominent seating feature of the space, it offers a variety of comfortable options. The color palette is highlighted by bean chairs and painted existing chairs. Additionally, white garden stools serve as a unique alternative to traditional tables. The teen lounge workshop table provides the perfect creative hub for arts and crafts, complete with USB ports for convenient device charging.

Project Details

Floor area

207m2

Project Scope

Layout, furniture, finishes, lighting & fan

Space(s) Designed

Teenager’s corner

Style(s) Selected

Tropical and artistic Phuket

Client Testimonials

Work Quality
4.0
Communication
5.0
Value For Money
5.0
Overall Rating
4.7
Nicola Gala
Nicola Gala

Client

4.7

22 November 2023